dilluns, 3 de novembre del 2014

Que es un fotoreportatge?

Un foto reportatge és el registre visual d'un fet noticiable de manera que qui ho vegi quedi ben informat de l'esdeveniment sense necessitat absoluta de textos.

Les fotografies o fotografia que il·lustrin el fet han de contenir elements que orientin a l'espectador sobre els aspectes bàsics del periodisme: que, qui, com, quan i on. Tot pot ser com la roba o un accessori o un rètol d'un carrer o vehicle o alguna cosa representativa del temps i el lloc a més de l'esdeveniment; tot això unit a les regles bàsiques de composició de la imatge perquè això també orienti l'espectador.

El meu projecte creatiu

Com a projecte creatiu, faré diferents vídeos amb una camera en concret anomenada GoPro, en els quals es practiquin diferents activitats o esports i els ajuntaré intentant fer un vídeo publicitari de la camera.
Per fer aixo necesitare diferents persones a les cuals sels hi doni be algun esport en concret, també necesitare 2 o 3 camares GoPro amb diferents accessoris per subjectar-les , i un ordinador amb un editor de vídeo.

Me inspirat en els anuncis publicitaris de aquesta marca ja que son els anuncis que mes m'atrauen en el mon, i aqui hos deixare dos imatges i dos videos on pogueu veure com es la camera GoPro i dos anuncis publicitaris.(Es recomenable veure el video amb HD o 4K).